36+6

I Torsdags gjorde jag min sista dag på väldigt läänge på Fritidsgården.
Så nu är jag ledig varje dag om nån är fika sugen :)

Idag så har jag umgåtts med Hello Kitty hela dagen.
Vi har myst, tvättat, städat garderoben, ätit jordgubbar och solat på balkongen hela dagen.
Sen tröttnade jag på kattens sällskap och åkte ner till Napoli och åt en pizza med min bästa Mia-Maria.

Igår var Lilla Hjärtat så galen i magen att efter en timmas bultande där inne så var jag helt öm i hela magen.
Lill token där inne <3


Min knäppiskatt Hello Kitty är inte som andra katter.


HETT i bött!

Shit vad tänkte jag med när jag blev gravid i november eller oktober eller vad det nu var???!!!
Inte hade jag i tankarna att det skulle vara närmare 30 grader varmt ute och luft som är tjock som betong att andas när jag är som allra tjockast...!
Herre gud vilka dagar det varit! Igår låg jag instängd i vårat mörka sovrum mest hela dagen. Man kan ju verkligen bli deprimerad av mindre.
Idag vaknade jag utav världens åskväder.. JIPPI tänkte jag...hoppas det kommer att regna hela dagen!
Jag skulle vilja påstå att det blev ännu värre luft ute. Svettas ungefär så mycket att folk som ser mig tror nog att jag precis kommit ut ur duschen..Lika fresh som det  låter.



Nu ska jag sluta klaga på värmen, för jag vet att det ska bli regn i morgon, tjo vad jag är glad för det! Då gör jag även min sista dag på jobbet på väääääldigt länge.

Lilla Hjärtat mår så bra inne i magen också, Sparkas och boxas om vart annat mest hela tiden. dock tror jag att det är väldigt trångt där inne. Det är bra, då kanske det kan bli dags att titta ut snart.. snääällaaa lilla rara söta baby :)


Grattis Sverige

Har varit i Filipstad och mått bra i två dagar, nu är jag hemma i Karlstad igen och är bara vääääldigt trött,


Mmmm mat...

På sista tiden har jag inte kunnat äta någonting nästan, Det handlar inte om att jag mår illa eller inte tycker om maten. Det handlar om att det helt enkelt inte får plats mer! Jag är redan proppfull som jag är. Detta leder till att jag nästan aldrig är hungrig. Å klarar mig lätt på en filtallrik med musli till frukost, en smörgås till lunch och två ägg till kvällsmat. Ni förstår ju själva hur lite det är på en hel dag. det där kunde jag äta enbart till frukost förut.
Men som sagt det får helt enkelt inte plats! När jag väl äter lagad mat i normal portion så blir jag ofta så sprängmätt att jag inte kan röra mig på flera timmar.           
Å ja, jag vet att det är jätte viktigt att äta rätt nu när jag är gravid.. men prova själv att äta en kebabrulle efter att ni satt i er en pizza...Det går helt enkelt inte. Det tar stöpp hur gött det än skulle va :)

1 månad kvar till BF

Oj oj oj vilken varm dag! Jag har orkat suttit ute och pressat i max en timma. Hela den timman gick åt till att fundera ut ett bra sätt att sola ryggen och baksida ben på... vilket  jag kom fram till är helt omöjligt. Så ja, jag kommer att se ut som ett bacon i sommar! Tjusigt tjusigt!

Igår var jag och mina bästaste bästa vänner på Mariebergskogen och kollade på bebisdjur. Så söta de är!
Fantastisk dag alltså! Å Magen mådde bra hela dagen, Idag däremot har jag haft sammandragningar titt som tätt och allt känns bara jobbigt. Vissa dagar är somsagt lättare än andra.

Tänkte visa lite kläder som Lilla Hjärtat har fått.
Den här finfina tröjan fick Lilla Hjärtat av sin snälla snälla morfar :)



 Och de här fina byxorna och bodyn som är under fick Lilla Hjärtat av snälla snälla Moster Emelie :)


Dagen till ära så är det faktiskt precis en månad kvar till beräknad födsel nu.
Kanske börjar att bli dags för fröken Rapp att packa den berömda väskan..Men om jag känner mig själv rätt så gör jag väl det mellan att vattnet har gått å att vi sitter i bilen på väg till  sjukan. Säkert kommer jag glömma väskan hemma i vilketfall.. Men det gör ju faktiskt inget för då säger jag bara till min älskling att sätta på sig springskorna och löpa hem efter den, bra va :)



RSS 2.0