F-town

Jag vet jag är sjukt dålig på att uppdatera den här. Men jag gör så gott jag kan.

Nya livet i Karlstad rullar på, vissa dagar bättre än andra. Lägenheten börjar bli sååååå fin nu. men mycket jobb har det varit. Tur att jag har en man som är så duktig och som inte blir ett dugg irreterad på mig när jag styr och ställer och besämmer...och ångrar mig...och ångrar mig igen :) I Love you Charlie, du är bäst!
Är ledig idag,så satte mig i bilen och åkte till Filipstad, Där allt var precis som vaaanligt..(bra eller anus?) Bra tror jag... De har ju ffs bytt färg på konsum skyltarna...det får räcka för i år :)
Träffade Malin en sväng på Loisan, Alltid lika kul att träffa henne...även att hon sprutade parfym i mitt kaffe!...okej att det luktade gott ..men det smaka ju sprit :) Robin kom och lunchade en sväng med oss också..glänste med nya bilen gjorde han åxå...men jag är inte avundsjuk att alla i familjen Rapp har köpt nya å fina bilar ja inte! jag har ju fått tagit över Pärlan...hon går som ett skött :)
...Utom i fredags när jag förförsta gången träffade högsta bossen på jobbet och var tvungen att  be henne lite snällt om att få låna hennes bil till att sätta startkablarna i för min jävla förbannade bil vägrade att starta av sig själv.
KUL!

Saknar mina SLEMMisar borta i Götet så jätte mycket vissa dagar.
Men en dal av er kommer ju till staen i sommar iaf :)

nej nu väntar korvstroganoffen :)

Love/M

RSS 2.0