Min kärlek

image2

Det går bra nu...

Skit Jul....
Skit Påsk....
Skit Midsommar....

Skit Göteborg...
Skit Filipstad....
Skit Karlstad...

Heja Sverige

Vilken underbar dag, sjukt härlig dag faktiskt.
Vaknade iof riktigt bakis av en kille som låg brevid och skrek att han höll på att dö (han var betydligt dåligare än mig) stackarn. .. Lyckades att somna om trots en gassande sol och vaknade väldigt mycket bättre, två koppar kaffe på det och dagen var räddad.
Igår var det 20 års kalas hos brorsan, Med mycket folk, sing star, guitar hero och världens bästa väder så är det svårt att misslyckas. Det kom lite konstigt folk en sväng med ett gäng småbrudar som man undrade om de någonsin sett solen gått upp med tanke på vad svartmålade de var runt ögonen och så kaxit sura att t.o.m JAG kände mig ovälkommen i mina egna föräldrars kök.. Tur för mig att jag har en mamma som skickade ut dem sen :)
Lekte upp Erik på singstar ,,, "Äru blåsst elle?!"  Det trodde du inte om mig va? Malin alias Avril! You know it!
PÅ stan var det mycket folk och mycket öl, trevligt trevligt. Gick hem i allt  för höga klackar så som alltid  var backarna hem en mils plåga. Sen decka vi i min lilla flicksäng.
Vaknade några timmar senare som sagt av min kärlek som inte mådde speciellt bra :)

Sen idag har vi varit i filipstad hela dagen å bara mått gött, käkade lunch med svärmor, och skrattade åt alla jälva pensionärer som är så sjukt snåla att de bildade en kö på ca 250 meter bara för att det bjöds på gratis kaffe. För mycket fritid helt enkelt,

Efter det så har vi varit i nykroppa hela dagen, druckit kaffe, käkat glass, druckit lite mer kaffe, solat, matat fåglarna, å druckit ännu mer kaffe å bara snackat en massa skit med Charlies farmor och farfar. Så himla mysigt!

Så det har varit en alldeles alldeles underbar dag, nu väntar grillning och Fotboll på altanen.
Det är bara att säga lycka till till världens snyggaste landslag och hoppas att de tar hem segern i dag också,,(på ett eller annat sätt)

Hare gött Pusss MALIN



RSS 2.0