Fotboll?

Intressant sport..hmmms?

Du börjar med att spela själv, oftast mot flera  olika motståndare samtidigt för att hitta någon som är tillräckligt bra för att spela i samma division som dig själv. När du hittat den liraren så gäller det att börja finta och trixa och viktigast av allt...göra mål. Du ska scorea helt enkelt. Man får tacklas och köra lite ojust spel ibland men vad du än gör, så fäll nte kroksben på din motståndare. Då kan det hända att du blir utbytt och får sitta på bänken...kanske till och med avstängd, då får du börja om på nytt för att hitta någon annan som håller din klass.


När två lirare har spelat emot varandra tillräckligt länge så kan de börja bilda ett lag. Man spelar då tillsammans.  Det viktigaste av allt är att passa bollen till varandra. Båda måste få lika mycket speltid och samma möjligheter till att göra mål. Man får ha olika mål huvudsaken är bara att de ligger på samma planhalva. När man spelar i lag så kramar man om varandra när man gör en snygg fint eller ett snyggt mål man talar om för sin lagkamrat när den gör något bra, man stöttar varandra och ger en klapp på axeln när spelet går emot en.

Man är ett lag, ett team. Viktigt att komma ihåg är att inte börja spela med andra spelare utanför det här teamet. Då är risken stor att du får utvisning och måste lämna planen..kanske för alltid.
Om du har tur, men bara om du har tur så får du iaf chansen att tacka din lagkamrat för en god match.

Jag har hittat mitt lag. och vi är så jävla bra tillsammans att vi tänker att vinna premier league i år!




ÄLSKAR DIG DINO LLOYD

Komihåg att bollen är rund och allt kan hända.

:) //Malin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:
/>
Kommentar:

Trackback
RSS 2.0